1. Nota introductiva

Prin accesarea si folosirea magazinului on-line www.amorino.ro, dumneavoastra acceptati termenii si conditiile de utilizare, expuse mai jos.

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii realizate de catre SC Amorino Marketing SRL.

Sunteti de acord si acceptati ca putem adauga sau sterge orice informatie de pe site, fara o notificare prealabila. Va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor inaintea efectuarii oricarei comenzi pe magazinul on-line www.amorino.ro.

 

2. Definitii

Cumparator: persoana fizica sau juridical ce efectueaza o Comanda.

Vanzator: SC Amorino Marketing SRL, avand sediul social in Str Aviator Popisteanu, 35-37, Ap 1 Bucuresti , numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/4528/14.04.2020 CUI: 42451367.

Bunuri: orice produs care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.

Contract: O comanda confirmata de catre Vanzator.

Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in Comanda.

 

3. Confidentialitatea si securitatea datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC Amorino Marketing SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: RECLAMA, MARKETING SI PUBLICITATE.

 

4. Documente contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-ul www.amorino.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei: Comanda, impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare, si conditiile sale specifice; Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul); Termeni si conditii.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (email) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face electronic (email). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

 

5. Preturi, facturare si plata

Atat pretul, cat si termenul si modalitatea de plata sunt mentionate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

 

6. Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile catre Cumparator in sistem de curierat door-to-door. In momentul predarii Bunurilor catre societatea de curierat cu care colaboreaza, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor pe teritoriul Romaniei.

 

7. Acceptare Comanda si Returnare Bunuri

Produsele comandate pe site sau telefonic sunt asumate integral de catre cumparator dupa ce in prealabil a fost consultat magazinul nostru on-line, verificare culori si cantitati.

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile sunt conforme cu Specificatiile mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Bunurile livrate nu sunt conforme, respectiv cantitatea comandata, codul produsului, pretul  atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Bunurile. Verificarea bunurilor si returnarea se vor efectua in maxim 48 de ore de la primirea coletului.

Vanzatorul accepta returnarea oricarui Bun, cu conditia ca Bunul returnat sa nu fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare si sa fie returnat in ambalajul sau original, de asemenea, nedeteriorat, cu toate accesoriile si etichetele atasate. In cazul in care produsul are ambalajul deteriorat sau nu mai are ambalaj, atunci produsul nu mai poate fi returnat. Daca doriti sa returnati un produs trebuie sa completati formularul de retur din site.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate integral de catre Cumparator.

 

8. Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt proprietatea Vanzatorului si sunt aparate de Legea nr.8/1996. Folosirea oricarui element cuprins in acest site, fara acordul scris al Vanzatorului, se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

9. Litigii si dispozitii finale

Prin folosirea site-ului www.amorino.ro clientul se declara de acord asupra faptului ca Termenii si conditiile enumerate de mai sus sunt in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca orice alta problema legata de Bunurile oferite de Vanzator nu este prezenta in articolele din prezentul document, aceasta se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor. Daca aceasta rezolvare nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta din localitatea unde Vanzatorul isi are sediul.

Urmatorul aspect face referire doar la persoanele fizice conform legislatiei in vigoare.

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. In situatia mentionata mai sus, CLIENTUL are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani, schimbarea cu un alt produs sau returnarea contravalorii sub forma de voucher. In aceste cazuri, valoarea in bani returnata, produsul inlocuit sau returnarea contravalorii sub forma de voucher, se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.

Plata transportului aferenta produsului returnat respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului.

In cazul in care se opteaza pentru:

- Inlocuirea cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil (in masura in care este disponibil in stoc).

- Rambursarea contravalorii produsului, aceasta va fi facuta in termen de maxim 14 zile de la receptionarea de catre SC Amorino Marketing SRL coletului cu produsele returnate.

- Returnarea contravalorii sub forma de voucher, pe care il puteti folosi intr-o viitoare comanda, aceasta va fi facuta in termen de maxim 5 zile de la receptionarea de catre SC Amorino Marketing SRL a coletului cu produsele returnate.

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.

 

10. Conditii de retur

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezinta urme de purtare, spalare.

Pentru returnarea articolului, acesta trebuie sa fie insotit de etichete, actele insotitoare si de sigiliul intact. Lenjeria intimă, costumele de baie, dresuri damă și pijamalele sunt singurele articole care nu pot fi schimbate/returnate, din motive de igienă. Orice retur care nu respectă Termenii și condițiile Amorino va fi refuzat.

Dacă produsele returnate nu corespund condițiilor de mai sus, ne rezervăm dreptul de a nu vă returna contravaloarea produselor, urmând să vă retrimitem coletul cu plata expediției la DESTINATAR.

Împachetati produsele, de preferat în ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, vă rugăm să le ambalați într-un mod asemănător, pentru a vă asigura că acestea nu sunt deteriorate în timpul transportului.

 

PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR

Pentru a realiza returul unui produs urmati pasii de mai jos:

Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor de mai sus

Contactati serviciul Relatii Clienti prin completarea formularului de retur de pe site-ul www.amorino.ro.

Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii.

Expediati coletul la adresa transmisa de catre serviciul Relatii Clienti.

Dupa receptionarea coletului veti fi contactat/ contactata de un membru al departamentului Relatii Clienti care se va ocupa de returul produsului dumneavoastra.

Atentie! Responsabilitatea cu privire la integritatea produsului pe perioada transportului in vederea returnarii acestuia apartine exclusiv clientului. Produsele deteriorate in timpul transportului ce nu fost ambalate corespunzator la expediere nu vor fi acceptate la retur. Daca produsul nu respecta intocmai conditiile mentionate mai sus compania noastra isi ezerva dreptul de a nu accepta returul produselor. Contravaloarea transportului tur-retur cade in sarcina clientului.

In conformitate cu articolul 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014

 

LIVRARE

TERMEN DE LIVRARE

SC Amorino Marketing SRL oferă clienților săi livrare gratuită pe teritoriul României pentru toate comenzile de peste 500 RON. În cazul în care valoarea comenzii nu depășește 500 RON, costurile de livrare vor fi după cum urmează:

  • -Prin curier : 19 RON*

*Poate fi aplicata o taxa suplimentara de transport pentru localitatile din Romania care nu se regasesc in lista de acoperire a firmei de curierat. In cazul in care taxa de km exteriori se aplica, dar nu ati fost instiintat in momentul finalizarii comenzii, veti fi contactat telefonic in cel mai scurt timp. 

  • -Raspundem la intrebari la numarul de telefon 03 17 17 17 17

  • -Comenzile noastre sunt livrate prin serviciul de Curierat Rapid.

  • -Durata livrarii este de maxim 10 zile lucratoare.